Telefon: +47 55 34 52 50

 

gretløv

GRETE DAFNE RØE

 

Grete Dafne Røe er utdannet fysioterapeut ved fysioterapihøgskolen i Bergen 1992. I forkant gikk hun 3 år ved odontologi, (kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, mikrobiologi, patologi, farmakologi) UiB. Hun er spesialist i Psykomotorisk Fysioterapi (2002) og har i tillegg videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høgskole, samt videreutdanning i gruppepsykoanalyse ved IGA (Institutt for gruppepsykoanalyse). Hun har lang erfaring som fysioterapeut (1992) i reumatologi, nevrologi, psykiatri, kroniske smerter, lungesykdommer, etter operasjoner, rehabilitering, muskel og skjelettplager og psykiske lidelser samt kurs i Sporene i kroppen etter sjokk og traumer (Sæbø). Grete Dafne jobber med allmenn og Psykomotorisk Fysioterapi, er veileder for studenter ved masterstudiet i Psykiatrisk og Psykosomatisk Fysioterapi ved Universitetet i Tromsø og ved Fysioterapi ved psykiske og psykosomatiske helseproblem, Høgskulen på Vestlandet. Hun har vært økonomiansvarlig i styret i Faggruppen for Psykomotorisk Fysioterapi fra 2013 -2021, nå vara, og er vestlandsdelegat for NFF (Norsk Fysioterapeutforbund).

 

Kat3

KATHRINE TENNEBEKK FIELDING

Kathrine Tennebekk Fielding er utdannet fysioterapeut ved University of Bradford i England i 1999. Hun har jobbet i privat praksis og på sykehus i England og har erfaring fra nevrologisk avdeling, ortopedisk avdeling, medisinsk avdeling og geriatrisk avdeling. Hun har deretter jobbet i privat praksis i 12 år og fått mye erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. I 2015 var hun ferdig med en bachelor-grad i akupunktur ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania i Oslo. Dette er den eneste skolen som er godkjent av Akupunkturforeningen i Norge. Kathrine jobber med allmenn fysioterapi og akupunktur og veileder studenter ved Bachelorutdanningen i fysioterapi ved Høgskolen på Vestlandet.

 

bodløv3  BODIL ANDERSON

 

Bodil Anderson er utdannet fysioterapeut fra 1980, Bergen, med erfaring fra rehabilitering, psykiatri og muskel/skjelett- og ryggplager (Nakke- og ryggpoliklinikken, AFMR, Haukeland). Spesialist i psykomotorisk fysioterapi fra 1996 med videreutdanning i Kognitiv Terapi, Motiverende Intervju, Sporene i kroppen etter sjokk og traumer (Sæbø), Neuroaffektiv personlighetsutvikling, (Hart/Bentzen) samt en mastergrad i fysioterapivitenskap ("psykomotorisk fysioterapi i grupper"). Har også vært prosjektleder for et større ryggprosjekt. Bodil jobber med psykomotorisk fysioterapi (PMF) og leder bevegelsegrupper etter psykomotoriske prinsipper. Hun har tidligere veiledet studenter i videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi og er nå sensor ved klinisk masterstudium i Fysioterapi ved psykiske og psykosomatiske helseproblem ved Høgskulen på Vestlandet samt har undervisningstimer ved Klinisk masterstudium for fysioterapeuter i manuellterapi. I tillegg til avtalepraksisen holder hun kurs i Mindfulness-Basert Stressreduksjon, MBSR.