Telefon: +47 55 34 52 50


gretløv

GRETE DAFNE RØE

 

Grete Dafne Røe er utdannet fysioterapeut ved fysioterapihøgskolen i Bergen i 1992. Før dette gikk hun 3 år ved odontologi, (kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, mikrobiologi, patologi, farmakologi) UiB. Hun er spesialist i psykomotorisk fysioterapi (2002) og har i tillegg videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høgskole, samt videreutdanning i gruppepsykoanalyse ved IGA ( institutt for gruppepsykoanalyse). Hun har lang erfaring som fysioterapeut (1992) fra reumatologi, nevrologi, psykiatri, kroniske smerter, lungesykdommer, etter operasjoner, rehabilitering, muskel og skjelettplager og psykiske lidelser. Grete Dafne jobber med allmenn og psykomotorisk fysioterapi og er veileder for studenter ved masterstudiet i psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø og ved Høgskulen på Vestlandet. Hun er også nestleder og økonomiansvarlig i styret i Faggruppen for Psykomotorisk fysioterapi og vestlandsdelegat for NFF.

 

Kat3

KATHRINE TENNEBEKK FIELDING

Kathrine Tennebekk Fielding er utdannet fysioterapeut ved University of Bradford i England i 1999. Hun har jobbet i privat praksis og på sykehus i England og har erfaring fra nevrologisk avdeling, ortopedisk avdeling, medisinsk avdeling og geriatrisk avdeling. Hun har deretter jobbet i privat praksis i 12 år og fått mye erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. I 2015 var hun ferdig med en bachelor-grad i akupunktur ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania i Oslo. Dette er den eneste skolen som er godkjent av Akupunkturforeningen i Norge. Kathrine jobber med allmenn fysioterapi og akupunktur og veileder studenter ved Bachelorutdanningen i fysioterapi ved Høgskolen på Vestlandet.

 

bodløv2

  BODIL ANDERSON

 

Bodil Anderson er utdannet fysioterapeut fra 1980, Bergen, med erfaring fra rehabilitering, psykiatri og muskel/skjelett- og ryggplager (Nakke- og ryggpoliklinikken, AFMR, Haukeland). Spesialist i psykomotorisk fysioterapi fra 1996 med videreutdanning i Kognitiv Terapi, Motiverende Intervju, Sporene i kroppen etter sjokk og traumer (Sæbø), Neuroaffektiv personlighetsutvikling, (Hart/Bentzen) samt en mastergrad i fysioterapivitenskap ("psykomotorisk fysioterapi i grupper"). Har også vært prosjektleder for et større ryggprosjekt. Bodil jobber med psykomotorisk fysioterapi (PMF) og leder bevegelsegrupper etter psykomotoriske prinsipper. Hun har tidligere veiledet studenter i videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi og er nå sensor ved klinisk masterstudium i Fysioterapi ved psykiske og psykosomatiske helseproblem ved Høgskulen på Vestlandet. I tillegg til avtalepraksisen holder hun kurs i Mindfulness-Basert Stressreduksjon, MBSR.

Kontakt

55 34 52 50

Solheimslien 32

5056 Bergen                 NFF

 

 

sOLHEIMSLIEN

© 2019 Løvstakken Fysikalske Institutt